• U bent hier:
  • Home
  • Dating tips

Dating tips

Om uw zoektocht naar een geschikte date te versnellen hebben wij enkele dating tips voor u opgesomd. Lees hieronder enkele bruikbare tips die u kunt toepassen tijdens het daten via Daten 24. Mocht u nog vragen hebben dan staat de helpdesk voor u klaar!

Uw profiel

Door uw profiel zo compleet mogelijk in te vullen zult u veel meer slagingskans ervaren dan half ingevulde of niet ingevulde profielen. Zorg er ook voor dat u uw profiel zo uitgebreid mogelijk invult zodat anderen over u te weten komen zoals wie u bent en bovenal wat voor persoon u zoekt.

Gebruikersnaam

Met uw gebruikersnaam staat u bekend op deze website en andere dates zien deze naam ook. Verzin een gebruikersnaam die u goed kunt onthouden als ook andere gebruikers en iets over uzelf vertellen. Gebruik bij voorkeur niet uw echte naam om uw privacy te waarborgen.

Humor

Met gepaste humor maakt u iemand aan het lachen en is er doorgaans meteen een basis voor een leuk contact. Een toepasselijke manier om aan te geven dat uw humor hebt, is uw profieltekst te beginnen met een humorvolle openingszin.

Reageren

Zodra u een geschikte date heeft gevonden en in contact wilt komen dan kunt u op het gewenste profiel reageren. Stuur een bericht met daarin wat u specifiek in dat profiel aanspreekt en ga in op hetgeen dat in het de profiel vermeld staat. Hoe persoonlijker uw reactie hoe groter de kans van slagen.

Foto's

Doorzoek uw foto's en zoek een foto uit waarop uw gezicht goed te zien is en waar u lachend op staat. Vind u geen goede foto? Nodig dan een vriend of vriendin uit die met een camera overweg kan en laat die een aantal foto's van uw maken. Dit levert ongetwijfeld bruikbare foto's op voor uw profiel.

Communicatie

Tijdens de communicatei is het verstandig om veel vragen te stellen zodat u een zo goed mogelijk beeld van iemand kunt krijgen. Als u vervolgens uw vage antwoorden terugkrijgt dan kan dit betekenen dat diegene uw vragen probeert te ontwijken.

Druk

Laat u ten alle tijden nooit onder druk zetten of opjagen door iemand. U bent anoniem en blijft anoniem totdat u zelf uw eigen e-mail, MSN of telefoonnummer wilt geven, of ergens afspreekt. Mocht een date u onder druk zetten, geef dan duidelijk aan dat u hier niet van gediend bent.

Echte naam

Wij raden het af om uw echte, volledige naam te gebruiken op deze site. Gebruik bijvoorbeeld een pseudoniem en zorg ervoor dat uw pseudoniem een eerste goede indruk geeft van uzelf.

Persoonlijke gegevens

Om uw persoonlijke gegevens te beschermen adviseren wij u om geen (belangrijke) persoonlijke gegevens openbaar te maken in uw profiel en/of in de chat, zoals telefoonnummers, e-mailadressen, huisadres etc. Als u dit toch doet dan kunnen wij te nimmer aansprakelijk gesteld worden voor de daaruit voortvloeiende gevolgen.

Afspreken

Mocht u iets afspreken met een date, ga dan niet alleen en neem iemand mee. Bezoek met uw date een openbare plek of laat vrienden weten waar en met wie uw een ontmoeting hebt. Een deel van de profielen op daten24.nl is fictief, dat betekent dat hiermee geen fysieke afspraken mogelijk zijn.

Huisregels

De volgende zaken zijn ten strengste verboden: reclame, racisme, discriminatie, schelden en flooden. Erotiek in profiel is toegestaan mits niet pornografisch. Bij het constateren hiervan volgt het permanente verwijderen van uw profiel.